Kategori: Cheerleaders

romantisk gave til kjæresten narvik

med. Vil du bruke lite på hotell og mer på opplevelser er dette et koselig hotell til en lav pris. Når dere danser tett, hvisk ham noe sexy i øret. Når dere er i en botanisk hage eller et annet romantisk sted, deklamer et skikkelig romantisk og litt avansert dikt for din kjære, som en av Shakespeares sonetter. Senere legger du tegningen i en konvolutt og sender den som et formelt brev til din kjæres arbeidsplass i en hektisk uke. Skriv på en lapp hva du har lyst til å gjøre for kjæresten din når han kommer hjem fra jobb, og legg den mellom sedlene i lommeboken hans. Dra til en norsk by dere ikke har vært i og bruk helgen til å utforske den. Dersom hun ikke allerede har lest den blir hun garantert glad for å få den. Og ikke røp det før dagen kommer.

Romantisk gave til kjæresten narvik - Se de

Gi ham noe som minner ham om deg, et skjerf, en sexy truse, en lokk av håret ditt, et bilde. Forebred deg på mye snørr og tårer, men kanskje blir det behov for litt trøst etterpå. Er dere et sted ingen kan se dere, bad nakne i snøen. Dette er også gode tips hvis du er en av de som innser at det er valentinsdag helt i siste liten. Fyr opp i peisen og grill marsmellows på spyd. Sett en boks med en massasjeolje og noen lekre fargede servietter i på nattbordet hans fredag kveld, og legg et lite visittkort oppi som forteller at en flink massøse kan nås på nevnte telefonnummer, altså ditt mobiltelefonnummer, hele lørdag formiddag. Kok litt kaffe, tenn noen lys og hopp opp i sofaen med hvert deres blad. Lei en romantisk film, kjøp god mat, vin og dessert og nyt en skikkelig deilig filmkveld i hverandres armkrok. Hver måned, putt en liten ting i boksen. romantisk gave til kjæresten narvik Be så partneren din om å hente jakken din i bagasjerommet. Be ham velge et tall mellom 1 og 100 og gi ham antallet tilbake i kyss. På kortet skriver du: Jeg vil elske deg helt til den siste rosen blekner. Det gjør kanskje din kjæreste også? Når dere er ute sammen, gi din kjære et kompliment som alle kan høre og klem hånden hans når du sier det. Når kommer du tilbake?

Gave: Romantisk gave til kjæresten narvik

Slik holder du forholdet hett, kjæreste-rådene som faktisk virker, slik bevarer du kjærligheten. På en iskald dag, skrap bilruten mens han er i dusjen. Gjem masse sexy undertøy i verktøykassen hans, og skriv: Du skal være ganske handy for å få verktøyet ditt tilbake. Send solsikker og Stevie Wonders sang. Når dere går forbi et huskestativ, gi partneren din en dytt på huska. Legg en langstiklet rose et sted din kjære vil se den sammen med ordene: Jeg er så takknemlig for deg. Finn en tegneseriestripe som passer på deg og kjæresten din, fyll boblene med egen tekst og forstørr og kopier den.

Romantisk gave til kjæresten narvik - Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

E-postadressen blir ikke publisert. Obligatoriske felt er merket *